Beiskolázási tájékoztató 2021-2022

kulso 1Kedves Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők!

Járványhelyzettel terhelt, furcsa tanévet kezdtünk. Pontosan látjuk azt, hogy a korábbi szokásos programjaink jelentős része ezért elmarad, vagy nagyon más módon tudnak csak megvalósulni. Igaz ez a nyolcadikosok számára tervezett rendezvényeinkre is. A november végi nagyszabású nyílt napunk valószínűleg nem lesz kivitelezhető, sőt vélhetően az általános iskolák pályaválasztási szülői értekezletei, amelyeken mindig részt veszünk, szintén elmaradnak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy nektek nyolcadikosoknak szóló tekós, pályaválasztási tudnivalókat itt ezen az oldalon gyűjtjük össze. Az oldalt folyamatosan frissítjük, érdemes lesz követni.

Az alábbi telefonszámokon, vagy e-mailben is, de ezeken bármikor, bármilyen kérdésre válaszolunk. Keressetek bátran!

  • Téglás László igazgató                     06-20/982-3374    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Szabó Julianna igazgatóhelyettes    06-30/223-2017    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Ocskó Gyöngyi igazgatóhelyettes    06-70/364-2885    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A következőkben részletesen olvashattok azokról az osztályokról, amelyekbe várunk benneteket kilencedikesként a következő tanévtől. Láthatjátok, hogy a nektek szóló kínálatunk 1 gimnáziumi osztályból és 3 technikumi osztályból áll. Ismerjétek meg ezeket:

 

gimnazium 2020

Gimnáziumi képzésünk szakmai alapját a NAT által előírt négyosztályos gimnáziumi tanterv adja bővített idegen nyelv és matematika óraszámmal. Ezt alakítottuk át, formáltuk egy kicsit egyedivé. Olyan gyakorlatias többlettudást adtunk hozzá, amely a középiskolából kilépő fiatalok számára elengedhetetlen.

Bővebb információért kattints a képre!

 

info tech 2020

Az ágazat az informatikai rendszerek üzemeltetéstől kezdve a hálózatépítésen és a szoftverfejlesztésen keresztül a távközlésig széles spektrumban kínál lehetőségeket mindazoknak a fiataloknak, akiket érdekel az internet, a számítógép működése, a programozás, vagy a telekommunikáció.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

logisztika tech 2020

A szakmai tanulmányok legfontosabb elsajátítandó területei a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, az áru továbbításához legalkalmasabb fuvarozási mód kiválasztása, szerződések megkötése, az útvonal megtervezése, a szállítás során felmerülő raktározási, árukezelési teendők végrehajtása.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

kozge tech 2020

 A képzés során a tanulók az irodai munkához nélkülözhetetlen adminisztrációs, informatikai és gazdasági szakmai ismereteket sajátítanak el, hogy a vállalkozások működtetésében, a termelő, szolgáltató vállalatoknál, illetve az államigazgatási intézményekben fontos szerepet betöltő gazdasági és ügyviteli szakemberekké váljanak.

 Bővebb információért kattints a képre!

 

Az előzetes terveink alapján 2021/22-es tanév kilencedikes osztályainak osztályfőnökei lesznek:

 

9.a (informatika)

Vojcsek Csaba

fizika és műszaki informatika szakos tanár

9.b (logisztika)

Jágerné Lajkó Ágnes

angol szakos tanár

9.c (közgazdaság)

Varga-Szitár Júlia

magyar és közgazdaságtan szakos tanár

9.d (gimnázium)

Kiss Hajnalka

informatika szakos tanár

vojcsek csaba jagerne varga szitar julia kiss hajnalka

 

Tervezzük azt, hogy november folyamán az általános iskoláitokkal egyeztetve egy-egy délelőtt vendégül látunk titeket egy külön helyszínen, az új Sportcentrumunkban, amit meg is mutatunk, és természetesen beszélgethetünk közben a Tekóról. Jelezhetitek ezt akár ti is az osztályfőnökeiteknek.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy kisebb csoportokban, akár a szüleitekkel is a tanítási időn kívüli idősávban megnézzétek az iskolát és szintén minden tudnivaló megbeszélésre kerülhet ekkor. Ehhez előzetesen időpontot kell egyeztetni.

 

2021 22 tajekozt borito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb információért kattints a képre!

 

 film2020 index

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TEKÓ továbbtanulási kisfilmje 2020

 

TEKOolimpia

 

 

 

 

 

TekóOlimpia - versenyeink 8. osztályosok számára

Egy tanev kepekben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy tanév - képekben

Please publish modules in offcanvas position.