Ideiglenes felvételi jegyzék 2019

Elkészült a 2019-2020-as tanévre az intézményünk 9. évfolyamára jelentkezettek ideiglenes felvételi rangsora.

A gimnáziumi osztályba összesen 34 tanulót veszünk fel, a szakgimnáziumi osztályaink mindegyikébe szintén 34 diák juthat be a hozott pontszámok alapján megállapított sorrendben.

Megnyugtatásul közöljük, hogy mivel szinte minden tanuló több iskolába, azon belül akár több osztályba is jelentkezett, ezért a bejutásra komoly esélye van azoknak is, akik nincsenek benne az első 34 főben. Nem érdemes tehát az iskolák sorrendjén módosítani csak azért, mert valaki nagyon hátul van a rangsorban, hiszen előlük többen kieshetnek a listáról azok közül, akik nem a mi intézményünket jelölték meg első helyen, illetve iskolánkon belül nem az adott osztályba jelentkeztek elsősorban.

Azokat az iskolákat, osztályokat hagyják jelentkezési sorrendjük első helyén, ahol a tanuló leginkább szeretné folytatni a tanulmányait, függetlenül attól, hogy esetleg kevésnek találják oda a pontszámukat. Ha valóban nem lesz oda elegendő a teljesítményük, akkor is ugyanolyan eséllyel pályáznak a következő helyen megjelölt területre. Ha viszont a várhatóan alacsonyabb ponthatárú helyet jelölik elsőnek, akkor oda nyernek felvételt abban az esetben is, ha elegendő lett volna a pontszámuk a másodikként, harmadikként megjelölt, de jobban vágyott osztályba.

Kérjük, hogy ha kérdés merül fel, azt tegyék fel nekünk a 77/422-433-as telefonszámon, vagy keressenek személyesen bennünket, hogy bármilyen félreértésre okot adó helyzetet tisztázhassunk!


Szakgimnázium informatika ágazat - Ideiglenes felvételi rangsor

Szakgimnázium mezőgazdaság ágazat - Ideiglenes felvételi rangsor

Szakgimnázium közgazdaság ágazat - Ideiglenes felvételi rangsor

 

Informatikai gimnázium - Ideiglenes felvételi rangsor

Közgazdasági gimnázium - Ideiglenes felvételi rangsor

Please publish modules in offcanvas position.