AGRO-MÓKUS

IMG 3474Az AGRO-MÓKUS nevű versenyre azon 8. osztályos tanulók 2-3 fős csapatainak jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a környezetükben élő növények és haszonállatok iránt. A kettő fordulós versengés nem pusztán a megmérettetésről szól, hanem betekintést nyerhettek a TEKÓ világába, megtapasztalhatjátok, milyen körülmények közt zajlanak a diákok mindennapjai, sőt……., de erről majd később!

Időpontok, melyeket érdemes feljegyeznetek:

Jelentkezési határidő:

2018. december 4. kedd

Az 1. forduló beküldési határideje:

2018. december 4. kedd

A verseny 2. fordulója:

2018. december 11. kedd 14 óra

Mi a Ti feladatotok?

  1. forduló: Elsőként egy feladatlap kitöltése vár Rátok, melyet november 23-tól tudtok letölteni honlapunkról. A megoldásra egy hét áll rendelkezésetekre. A kitöltött feladatlapokat e-mailben tudjátok visszajuttatni a következő e-mail címekre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  1. forduló: Az iskolában kerül lebonyolításra, ahol munkáltató és a mindennapokban is hasznosítható ismeretekre épülő játékos feladatokat fogunk számotokra összeállítani. Ne ijedjetek meg, Ti már rendelkeztek a sikeres megoldáshoz szükséges ismeretekkel!

Hogyan értékeljük a munkátokat?

A két forduló összesített eredményei alapján alakulnak ki a csapatok közti verseny helyezettjei.

BUTTON 2

MobilMenü