Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

kulso 1A kialakult vírushelyzettel összefüggésben iskolánk folyamatosan figyelemmel kíséri és betartja a központi utasításokat és rendeleteket.

Kedves Diákok!

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében központi utasítás alapján hétfőtől határozatlan ideig az iskolánkban sem lesz hagyományos értelemben vett tanítás. A munka persze nem áll meg, csupán a módszere fog megváltozni. Távoktatásos jellegű digitális oktatási munkarendet dolgozunk ki és vezetünk be. Ennek részleteit a hétfői napon az osztályfőnökök a használatos elektronikus formában eljuttatják hozzátok.

Hétfőtől egységesen lemondtunk minden menzás rendeléseteket, a diákmenza szünetel. Amennyiben a diákétkeztetéssel kapcsolatban a helyzetre tekintettel új utasítás születik, arról szintén tájékoztatunk titeket.

Ha valakinek maradt bent felszerelése az iskolában, a portán egyeztetett időpontban délelőttönként a szülő elviheti.

Két dologra itt is nyomatékosan fel szeretnénk hívni a figyelmet:

· Mivel a vírus cseppfertőzés útján terjed, mindenkinek kiemelt figyelmet kell fordítania az alapos kézfertőtlenítésre, amihez speciális szappanokat helyeztünk el az intézmény mosdóhelyiségeiben.

· Ha bárki a vírus tüneteinek megjelenését érzékeli magán, annak telefonon kell felvennie a kapcsolatot háziorvosával, orvosi ügyelettel. 

Az alábbi linkeken további információkat találnak a vírusról és az ellene való védekezésről:

https://koronavirus.gov.hu/

Koronavírusos tudnivalók

Emmi tájékoztató a koronavírusról

Kérdések és válaszok az új koronavírusról

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel

Tájékoztató szolgáltatók, inézmények részére

Koronavírus plakát

Koronavírus szórólap

Please publish modules in offcanvas position.