Rákóczi-díj átadás és tanévzáró értekezlet

evz ertekezlet20 21A pedagógusok számára egy tanévzáró értekezlettel ért véget a 2019-2020-as tanév, amely a koronavírus hatására sok újdonságot hozott.

Az értekezleten az elmúlt tanév tapasztalatait beszélték meg a pedagógusok, majd a szakképzés területén a technikumi formára való átállásról tájékoztatta kollégáit Téglás László igazgató úr.

Minden évben ezen az eseményen kerül sor a Rákóczi-díj átadására, amely díjat a nevelő-oktató munkában kiemelkedő eredményeket elérő és az iskola céljait hatékonyan támogató pedagógus kaphatja. A 2019-2020-as tanévben Halmágyiné Dicső Bernadett részesült ebben az elismerésben, aki 2000 óta iskolánk pedagógusa.

evz ertekezlet20 22evz ertekezlet20 24

Ezen az eseményen egyéb kitüntetésben részesült pedagógusokat is köszöntöttek. A Szent Péter és Pál Római Katolikus Főplébánia által alapított "Az év pedagógusa" díjat kapott a tantestület szavazata alapján Vágóné Csuport Gyöngyi.

Pedagógus szolgálati emlékérmet kapott Pozsonyiné Jámbrik Zsuzsanna, aki 31 éve tanít iskolánkban, valamint Mátis László.

evz ertekezlet20 45

Please publish modules in offcanvas position.