Az OSZTV és közgazdasági diákolimpia döntőjében a tekósok

osztv21A 13. és 14. évfolyamos tanulók számára rendezett Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen az országos döntőbe jutottak tanulóink.

A mezőgazdasági technikus képzésben részt vevő Barta Nikolett és Angebrandt Máté a tavalyi tanévben az ÁSZÉV döntőjében első illetve tizenkilencedik helyet értek el, idén pedig az OSZTV döntőjébe jutottak, ahol reméljük ismét jól szerepelnek. Felkészítőjük Szűcs-Tisza Anett és Patocskainé Anda Gabriella.

A Pénzügyminisztérium bejelentése alapján a Vállalkozási és bérügyintéző képzés országos versenye a vírushelyzet miatt nem kerül megrendezésre.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egyelőre törölte a CAD-CAM informatikus és Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzések versenyidőpontjait.

Iskolánk diákjai közül a 12.c-s Nagy Péter Dániel bejutott a közgazdasági diákolimpia döntőjébe. Az elődöntőben 248 diák vett részt, akik közül a 20 legjobb kerülhetett a verseny döntőjébe, aminek feltétele volt, hogy az első fordulóban minimum 88 %-os eredményt érjen el.

aszevosztv 1aszevosztv 2aszevosztv 7

Please publish modules in offcanvas position.