Elismerő oklevelek átadása

oklevelek21 76Több mint nyolcvan oklevelet adott át Téglás László igazgató úr iskolánk megújult aulájában.

A koronavírus miatt november eleje óta nem volt jelenléti oktatás a középiskolákban, ezért az elmúlt több mint fél év alatt elért versenyeredmények, tanúsítványok átadására most került sor, hogy ismét jöhetnek diákok a Tekóba.

A Megyei Matematikaversenyen elért eredményért négy tanulónk vehetett át oklevelet és könyvjutalmat. 9. évfolyam: 2. Ézsiás Péter (9.a), 10. évfolyam: 2. Kecskés Ferenc (10.a) 3. Vörös Adrián (10.c), 12 évfolyam: 3. Muhel Nimród Róbert (12.a).

 

oklevelek21 12oklevelek21 19

A Dusza Árpád Országos Programozó Emlékversenyen való részvételért a 12.a (Muhel Nimród Róbert, Kocsis István, Kozla Dávid) és a 11.a (Böröczi Patrik, Ruskó Olivér, Spitzer Bálit) osztály csapatainak tagjai vehettek át oklevelet.

A Charles Babbage Országos AutoCad és Inventor Verseny országos döntőjében elért 6. helyezésért Tóth Barnabás 13.a osztályos tanuló részesült elismerésben.

A kilencedik évfolyam informatika szakos tanulói sikeresen teljesítették a Cisco Hálózati Akadémia ITE vizsgakövetelményeit, így mind a 28 diák átvehette a részére kiállított tanúsítványt.

oklevelek21 13oklevelek21 76

Ezen az eseményen kerültek átadásra a Tekós Programozó Bajnokság, a Föld napja alkalmából szervezett versenyek okleveleinek átadására, valamint a Tekó Talent Show résztvevőinek díjazására.

oklevelek21 26oklevelek21 75oklevelek21 57

Please publish modules in offcanvas position.