Iskolai kitüntetések átadása

evzaro ertekezlet22 40A tanévzáró értekezlettel befejeződött 2021-2022-es tanév.

Az értekezleten Téglás László igazgató úr értékelte a mögöttünk hagyott tanévet és előre vetítette a tantestület előtt álló feladatokat. Ocskó Gyöngyi igazgatóhelyettes a tanulóink által elért év végi eredményeikről, míg Szabó Julianna igazgatóhelyettes az érettségi eredményéről készített prezentációt.

Ezt követően került sor a Rákóczi-díj átadására, amely díjat a nevelő-oktató munkában kiemelkedő eredményeket elérő és az iskola céljait hatékonyan támogató pedagógus kaphatja. Ebben a tanévben Trancsik Szilvia részesült ebben az elismerésben, aki 1997 óta iskolánk pedagógusa.

evzaro ertekezlet22 22evzaro ertekezlet22 29

A Nevelő-oktató munka támogatásáért-díjat az a nem pedagógus személy kaphatja, aki huzamosabb időn keresztül szolgálta, segítette a nevelő-oktató munkát. Ebben az elismerésben Horváth Lászlóné részesült.

evzaro ertekezlet22 35evzaro ertekezlet22 36

Ezen az eseményen vehette át kitüntetését Tisza Anettet, aki a Római Katolikus Főplébánia által alapított "Az év pedagógusa" díjat kapott iskolánk pedagógusainak szavazata alapján. Sós Erika tanárnő a tanév során vonult nyugdíjba és ebből az alkalomból, egy II. Rákóczi Ferencet ábrázoló Halasi Csipkét kapott ajándékba. Gratulálunk minden kitüntetett kollégánknak!

evzaro ertekezlet22 40

Please publish modules in offcanvas position.