Nyílt napot rendeztünk általános iskolások számára

nyiltnap18 14Ebben a tanévben november 28-án rendezte meg iskolánk a nyílt napját, melyre vártuk az érdeklődő tanulókat és szüleiket.

Az rendezvény első felében a Tekó tornacsarnokában Téglás László igazgató úr tájékoztatta a megjelenteket az iskolánkban választható képzési lehetőségekről rövid filmekkel megszakítva. Ezekben bemutatkoztak mind az informatikai, a mezőgazdasági és a közgazdasági szakgimnáziumi osztályok, valamint a gimnáziumi osztály. A résztvevők részleteket láthattak az RTL Klub PénzÜgyesek című műsorából, melyben a Tekó közgazdasági gimnáziumi osztályba járó tanulóink szerepeltek.

 

nyiltnap18 1nyiltnap18 33

Ezt követően az érdeklődők kisebb csoportokban megismerkedhettek az iskola épületeivel, szakképzési helyeivel, majd bemutató órákon vehettek részt. Az informatika területéről bepillanthattak a programozás, a hálózati eszközök üzemeltetése, a számítógépes grafika és a 3 dimenziós tervezés rejtelmeibe. Közgazdasági órákon a modern szerződésekről, a megtakarításról hallhattak. Ezen kívül volt mezőgazdasági témájú bemutató, illetve német és angol nyelvi óra is.

nyiltnap18 27nyiltnap18 35

Please publish modules in offcanvas position.