Rákóczi Hadnagya Kupa

hadnagya19 8Egy lépés választja el sporttörténelmi sikerétől a Felsővárosit.

Némethné Virág Judit csapata a Rákóczi Hadnagya Kupa első selejtezőjében imponáló magabiztossággal, gólzáporos meccsekkel nyerte meg csoportját, ezzel bejutott a február 3-i döntőbe. A Felső csapata zsinórban harmadszor nyerheti meg a tornát, ami egyben azt is jelentené, hogy végleg hazaviheti a második vándorserleget.hadnagya19 16

A selejtezőcsoport második helyén a Soltvadkert végzett, így ők a bronzéremért küzdhetnek jövő vasárnap.

Az egyaránt nagyot küzdő Fazekas, Jánoshalma, Kelebia hármas számára véget értek a küzdelmek.

A Felsővárosi és a Soltvadkert leendő ellenfeleinek kilétére a holnapi második selejtezőkör végén derül fény. Abban az ötösben a tavalyi ezüstérmes Kiskunmajsa, az újonc Csólyospálos, valamint a Tompa, a Kecel és a halasi Szent József lépnek pályára.

A csoport végeredménye: 1. Felsővárosi 12 pont, 2. Soltvadkert 9 pont, 3. Kelebia 4 pont, 4. Fazekas 2 pont, 5. Jánoshalma 1 pont

 

 

Összejött az "álomdöntő" - de micsoda izgalmak után!

hadnagya19 29

A Rákóczi Hadnagya Kupa második csoportjában a játéknap rengeteg izgalmat és fordulatot hozott, a labdarúgás minden szeszélyét átélhették a sportolók és a nézők. Eleinte úgy tűnt, hogy a tavalyi ezüstérmes Kiskunmajsa számára sétagalopp lesz a döntőbe jutás, ám két sima győzelem után jött egy kijózanító vereség az újonc Csólyospálos ellen.

Innentől a csólyosi csapat kezében volt a hatalmas esély, ám ekkor őket is egy sokkoló vereség érte a Kecel ellen, amivel nemhogy a döntő, de még a bronzmeccs lehetősége is veszélybe került.

A Majsa végül behúzta utolsó meccsét, így ismét ott lehet majd a döntőben. A másik továbbjutó hely sorsa az utolsó meccsen dőlt el. A Kecel számára már egy döntetlen is elég lett volna az addig pontot sem szerző Tompa ellen, ám Kószó László csapata rendkívül sportszerűen nem vette fél vállról a meccset és legyőzte a keceli csapatot. Így végül a Csólyospálos megőrizte második helyét és a Soltvadkerttel meccselhet a bronzéremért.

hadnagya19 35

A csoport végeredménye:
1. Kiskunmajsa 9pont, 2. Csólyospálos 7pont, 3. Kecel 6pont, 4. Szent József 4pont, 5. Tompa 3pont

A február 3-i helyosztók programja:
Bronzmérkőzés: Soltvadkert - Csólyospálos
Döntő: Felsővárosi - Kiskunmajsa

Please publish modules in offcanvas position.