Tekós sikerek az ÁSZÉV-en

aszef19 1Tekós sikerek az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium hirdette meg az ÁSZÉV országos tanulmányi versenyeit a szakgimnáziumok tizenkettedikes tanulói számára. Az elődöntő interaktív formában került megrendezésre, melyen a versenyzők saját iskolájukban interneten keresztül versenyeztek.

 

 

aszef19 17

aszef19 20Az elődöntőn Mezőgazdaság ismeretekből 10 tanuló vett rész, akik közül az országos döntőbe jutott Fazekas Dóra, Karsai Fanni és Rencsár Ronald. A verseny országos döntőjén a következő helyezéseket érték el: 14. helyezett: Karsai Fanni, 23. helyezett: Rencsár Ronald, 24. helyezett: Fazekas Dóra. Amennyiben versenyzőink a felsőoktatásban szakirányban kívánnak továbbtanulni, akkor a Fanni esetében 50 többletpontot, Dórának és Ronaldnak 25 többletpontot ér ez az eredmény. Felkészítő tanárok: Farkas Péter és Szűcs-Tisza Anett

Közgazdaság ismeretekből 15 tanuló vett rész az iskolában megrendezett fordulóban, közülük Horpáczi Erik bejutott az országos döntőbe, ahol a 24. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel Erik 25 többletponthoz jutott szakirányú továbbtanulása esetén. Felkészítő tanárok Gyenizséné Nagy Zsófia, Nagyné Hadfi Krisztina, Tóta Zsuzsanna és Vágóné Csuport Gyöngyi voltak. Gratulálunk!

aszef19 6aszef19 10

Please publish modules in offcanvas position.