Országos döntőben az OSZTV-s versenyzőink

osztv19 6A szakképzős évfolyamon tanuló tekósok is megmérették magukat az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek döntőiben.osztv19 5

A CAD-CAM informatikus tanulók közül Tóth Gergő volt a legsikeresebb. A Budapesten megrendezett versenyen a szakmai vizsga moduloknak megfelelően kellett a diákoknak számot adni a tudásukról. Minden egyes vizsgaelemet teljesíteni kellett Gergőnek, így egy záró dolgozatot készített és mutatott be, majd CAD szoftver használatból, CNC program készítéséből és CNC gépkezelésből vizsgázott, végül szóbeli vizsgarész várta. A versenyen elért eredmények alapján mind a négy gyakorlati vizsgaelem alól felmentést kapott és a szakmai bizonyítványába jeles érdemjegy kerül. Felkészítő tanárok: Grizák Ákos, Molnár László, Pap Andrea.

osztv19 6

 osztv19 4

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mezőgazdasági technikus tanulók közül Kristóf Tamás képviselte iskolánkat a kétfordulós verseny döntőjében, melyet Hódmezővásárhelyen rendeztek. A döntő szakképesítésenkénti helyezési rangsora a döntőbe jutott versenyzők írásbeli, gyakorlati és szóbeli feladatokban elért súlyozott eredménye alapján alakult ki, mely alapján Kristóf Tamás országos 15. helyezést ért el. Felkészítő tanárok: Farkas Péter, Patocskainé Anda Gabriella, Szűcs-Tisza Anett.Gratulálunk!

osztv19 3osztv19 1

Please publish modules in offcanvas position.