Fair Play Kupa őszi fordulója

fairplay19 2 1A Bundzsák Dezső Sportközpont adott otthont az MLSZ Fair Play Cup őszi fordulójának.

A lányok és a fiúk mezőnyében is 4-4 csapat lépett pályára. Mi ezúttal is két együttest indítottunk a lányoknál a minél több játéklehetőség érdekében.

A lányoknál a II. Rákóczi végig magabiztosan játszva mindhárom mérkőzését megnyerte és első helyről várhatja a tavaszi folytatást. A csapatban Léder Vanda (kapus), Kozák Nikolett, Enying Luca, Barta Viktória, Lány Bianka, Andó Alexandra, Opauszki Kamilla és Vaski Virág léptek pályára.

fairplay19 2 2

 

A Tekó Fakóban sajnos különböző okok miatt több hiányzó is volt, így csere nélkül kellett lejátszani a mérkőzéseket. A Buknicz Kata (kapus), Szabó Dominika, Szántó Alexandra, Czibolya Evelin, Törteli Tamara, Barta Nikolett összetételű együttes a nehézségek ellenére is tisztességgel helytállt. Egy nagy tavaszi hajrával és némi szerencsével még a továbbjutás is összejöhet a megyei döntőre, de az érmes pozíció megtartása is fontos cél.

Eredmények
Tekó Fakó - Bányai, Baja 0-0 (b.: 2-1)
II. Rákóczi - Szilády 2-0 (Lány B., Barta V.)
Tekó Fakó - Szilády 0-3
II. Rákóczi - Bányai, Baja 3-0 (Barta V. 2, Enying L.)
II. Rákóczi - Tekó Fakó 7-1 (Barta V. 2, Enyig L. 2, Lány B. 2, Vaski V. ill. Törteli T.)

A torna végén a csapattársak nagy tapssal köszöntötték Barta Vikit, aki megszerezte 50. gólját a Tekó színeiben. A lány csapatnál hagyományos módon, oklevelet vehetett át a szép jubileum kapcsán.

A Tekó fiú csapata 3 ponttal a harmadik helyről várja a tavaszi folytatást, egy jó szerepléssel számukra is elérhető a megyei döntőbe jutás.

fairplay19 2 1

Please publish modules in offcanvas position.