IMGL6107István négy éven keresztül kitűnő eredménnyel zárta tanulmányait és minden évben nevelőtestületi dicséretben részesült. Iskolánk tehetséges diákja számos matematikaverseny résztvevője volt.

A Bács-Kiskun Megyei Matematikaversenyen harmadik helyezést ért el, a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen is szerepelt mind egyéniben, mind csapatban, ahol kiváló helyezésekkel öregbítette iskolánk hírnevét. A megszerzett tudását számos szakmai versenyen bizonyította.

Az ÁSZÉV versenyen eredményesen szerepelt. A Közgazdasági Diákolimpián megmérette magát, tagja volt annak az iskolai csapatnak, amely az első helyezett lett a “Facsarj” országos internetes szakmai versenyen. István nemcsak szorgalmas, hanem rendkívül segítőkész diák, akinek segítségére mind az osztálytársai, mind tanárai számíthattak.

PetoPatrikPatrik matematikából és programozásból is részt vett megyei és iskolai szintű megmérettetéseken, rendszeresen szép eredményeket ért el.

A Bács-Kiskun Megyei Matematikaverseny nyertese kilencedik és tizenkettedik osztályban, a másik két évben a legjobb öt között végzett. A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóján kétszer hozott el dobogós helyezést, tizedik és tizenegyedik osztályban, valamint csapatverseny kategóriában végzősként az első helyezést szerezték meg. A Tekós Programozó Bajnokságon iskolai második helyezéssel büszkélkedhetett két tanévben is, évfolyamszinten győztese volt a versenynek.

Tizenegyedik osztályban előrehozott érettségi vizsgát tett középszinten angol nyelvből. Az elmúlt négy év során tanulmányi eredménye kitűnő illetve jeles volt, általános nevelőtestületi dicséretben részesült.

A versenyeken elért eredményeivel, és a kitűnő tanulmányi munkájával kiérdemelte a Tehetséges diák díjat.

szabokitti19Kitti több tantárgyból is részt vett iskolai, megyei és országos szintű megmérettetésen. A versenyeken méltón képviselte iskolánkat, mindig szép eredményekkel tért haza.

Az elmúlt négy évben megyei szintű matematikaverseny eredményhirdetése nem zajlott az ő jelenléte nélkül.

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei eredményhirdetésén kétszer hozta el az első, és kétszer a második helyezést, valamint csapatverseny kategóriában is kétszer végzett első helyen. A verseny országos döntőjén az előkelő 9. helyezést érte el.

A Bács-Kiskun Megyei Matematikaversenyen – tanulmányai során – egy első, és három második helyezést szerzett.

Rendszeresen indult programozási versenyeken, és minden évben részt vett a Szakács Jenő Megyei Fizikaversenyen is, ahol 2017-ben a megyében első helyen végzett.

A reál tantárgyak versenyei mellett humán területen is vannak szép eredményei.

A tavalyi tanévben az Orosz klasszikusok nyomában műveltségi vetélkedőn csapatával az országos döntőn a 7. helyet szerezték meg.

Az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati versenyen megyei első, országos 10. helyezéssel büszkélkedhet.

Sokoldalúságát és önzetlenségét mutatja, hogy rendszeres önkéntességet vállal az elsősegélynyújtó szolgálatoknál, valamint Megyei Elsősegélynyújtóversenyen 2. helyezést ért el.

Tanulmányi eredménye jeles illetve kitűnő volt a négy év során. Az iskolai informatikai tanórák keretében megszerezte a Cisco Hálózati Akadémia nemzetközileg elfogadott oklevelét és ECDL bizonyítványt szerzett. Angol nyelvből középfokú komplex nyelvvizsga bizonyítványt szerzett.

Emellett közösségi munkája is kiemelkedő, többször szerepelt iskolai ünnepségeken. Tagja az ODB-nek és az osztályközösség nélkülözhetetlen, meghatározó személye.

Kitti tehetségével és segítőkész jellemével kivívta diáktársai és tanárai elismerését.

orcsikmihaly18Orcsik Mihály több tantárgyból is részt vett iskolai, kerületi, és országos szintű megmérettetéseken. A versenyekről elismerésre méltó eredményekkel tért vissza, ezzel is hozzájárulva az iskola jó hírnevéhez.

Több országos döntős dobogós helyezést ért el matematika, fizika tantárgyakból megyei és országos versenyeken. A Zrínyi Ilona versenyen első helyezést ért el 2014-ben, csapatban is több pontszerző eredménnyel büszkélkedhet. Matematikából országos OKTV döntőjébe jutott.

A megyei fizika versenyt 2018-ban megnyerte. Kitűnő tanulmányi eredménye mellett általános nevelőtestületi dicséretben részesült az elmúlt négy tanév során. Angolból C típusú középfokú nyelvvizsga bizonyítványt szerzett és eredményesen szerepelt országos nyelvi versenyen is.

Az iskolai TEKÓ-s programozó bajnokságon „12. évfolyam legjobb programozója” címet kapta. Kimagasló teljesítménye példaértékű.

kovacsveronika17Középiskolai évei alatt mindvégig jeles eredményt ért el, tanulmányi versenyeken vett részt, s kiemelkedő kulturális tevékenységet folytatott.

Rendszeres résztvevője volt a matematikaversenyeknek, 9-es, 10-es és 11-es tanulóként megyei 2. helyezett volt, 12-es korában a Zrínyi Ilona megyei versenyen 6. helyezést ért el.

A Szép magyar beszéd versenyen 12-es korában továbbjutott a megyei fordulóba. 2014-ben gépírás versenyen indult, majd gépírás vizsgát tett. Tagja volt két alkalommal is az Orosz kultúra aranykora című irodalmi verseny csapatának. Az utolsó tanévben eredményesen szerepelt különböző közgazdasági versenyeken. Legutóbbi szép eredménye a Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei prózafelolvasó verseny 3. helyezése. Rendszeres résztvevője volt az iskola ünnepi műsorainak: szereplőként, műsorvezetőként szinte az összes iskolai rendezvényen helyt állt. A kollégiumban és az iskolában is kiemelkedő közösségi munkát végzett.

A négy év során nyújtott jeles tanulmányi és a versenyeken elért kiváló eredményeiért, valamint kiemelkedő kulturális tevékenységéért részesül a Tehetséges diák díjban.