Kis Evelin - 2016

Minden sportág nehéz, ha komolyan vesszük, és eredményeket akarunk elérni. Különösen érvényes ez az állítás egy olyan sportra, ahol a siker nemcsak a te munkádon múlik, hanem szorosan együtt kell tudni dolgozni a társaddal. Kis Evelinnek már sok éve ilyen társa a ló, hisz évek óta lovagol és vesz részt egyesületével különböző versenyeken.

Arra nincs idő, hogy minden eredményét felsoroljuk, de szeretnénk néhányat megemlíteni, amelyeket Evelin középiskolás évei során ért el.

Minden évben részt vett különböző kupákon, a megyei bajnokságon és az országos minősítő versenyen.

2013-ban a Bács-Kiskun megyei fordulón B/1-es kategóriában ötödik, 2015-ben Csongrád megyében B/2-ben negyedik lett.

2014-ben az országos minősítő versenyen B/0-s kategóriában 2. helyet szerzett, még ugyan ebben az évben B/1 kategóriában 4. lett, 2015-ben még egy kategóriával feljebb ugyancsak a 4. helyezést szerezte meg.

A lovaglás különösen sok időt igénylő sport, mert az edzés mellett a lovak felkészítésére és ápolására is sok időt kell szánni. Ezért különösen példamutató az, ha valaki emellett az iskolában is kiváló teljesítményt tud nyújtani. Evelinnek ez sikerült, hisz minden év végén jeles bizonyítványt vihetett haza.

Példás magatartása, szorgalma, segítőkészsége, kedvessége, nagyszerű tanulmányi és sporteredményei alapján követendő példa lehet tanulótársai előtt.